x Keresés
  • Magyar
  • English
  • Slovenščina

Magyar költészet napja #muravidékszaval

A Magyar költészet napja alkalmából a Muraba ETT-nél mi is fontosnak tartottuk, hogy csatlakozzunk a Magyar Nemzetiségi Művelődési Intézet felhívásához, melynek keretében muravidéki költők versei hangzanak el verses videók formájában.
Ezúton is köszönjük Kissné Köles Erikának, a magyar Országgyűlés szlovén nemzetiségi szószólójának, hogy felkérésünket elfogadva hozzájárult a nemes kezdeményezés népszerűsítéséhez. Szószóló asszony előadásában Pável Ágoston: Hűséggel megvert embertársaim! c. versét hallhatjuk.

Pável Ágoston: Hűséggel megvert embertársaim! (Előadja: Kissné Köles Erika)

A Magyar költészet napja alkalmából a Muraba ETT-nél mi is fontosnak tartottuk, hogy csatlakozzunk a Magyar Nemzetiségi Művelődési Intézet felhívásához, melynek keretében muravidéki költők versei hangzanak el verses videók formájában.Ezúton is köszönjük Erika Kissné Kölesnek, a magyar Országgyűlés szlovén nemzetiségi szószólójának, hogy felkérésünket elfogadva hozzájárult a nemes kezdeményezés népszerűsítéséhez. Szószóló asszony előadásában Pável Ágoston: Hűséggel megvert embertársaim! c. versét hallhatjuk.Muraba: Térséget fejlesztünk és közösséget építünk!#muraba #muravidékszaval

Közzétette: Muraba EGTC – 2020. április 11., szombat

Muraba: Térséget fejlesztünk és közösséget építünk!
#muraba #muravidékszaval