x Keresés
  • Magyar
  • English
  • Slovenščina

Nyugdíjas Egyetem díjátadója

Hétfő délelőtt került sor arra a díjátadóra, melynek keretében I. Nyugdíjas Egyetem első végzett “senior hallgatóját” köszöntötték.

A programsorozat alatt minden előadást követően elhangzott egy, az adott előadáshoz kapcsolódó kérdés, melyre január közepéig várták a megfejtéseket. A helyesen válaszolók között kisorsolásra került a nyertes, aki egy könyvcsomagban, illetve egy jelképes oklevélben is részesült, igazolva a Nyugdíjas Egyetem sikeres elvégzését.

Dr. Frank Róza a nyertes hallgató elmondta, hogy minden előadás tetszett neki, különösen Horváth Zsuzsanna prezentációja Szentgotthárd történelmével kapcsolatosan, de a másik hármat is nagyon hasznosnak és érdekesnek találta. Ígéretet tett, hogy a következő előadásokat is hasonlóan aktívan fogja végig követni.

Papp Bálint, a Muraba igazgatója megköszönte a “sikeres vizsgázónak”, hogy figyelemmel kísérte az előadásokat és gratulált, mint első végzett hallgatónknak. De nem csak neki, hanem minden előadónknak is megköszönte, hiszen ők tették ilyen magas színvonalúvá ezt a programsorozatot. Folytatás várható az idei esztendőben is, a programok jelenleg kialakítás alatt vannak.

Muraba: Térséget fejlesztünk és közösséget építünk!

#muraba #nyugdíjasegyetem